UFC veteraan Stefan Struve beëindigd zijn MMA carrière

UFC veteraan Stefan Struve beëindigd zijn MMA carrière

The Skyscraper liet vandaag via zijn instagram weten dat hij een punt achter zijn carrière zet.

De Beverwijker begon zijn carrière in de UFC in 2009 en vocht over de hele wereld. Van de under card tot aan main event. Hij vocht 24 partijen in de UFC waarvan hij er 13 won. The Skyscraper vocht tegen legendes in de sport zoals Junior Dos Santos, Alistair Overeem, Mark Hunt, Antonio Rodrigo Nogueira en sloeg als eerste persoon ooit de huidige Heavyweight Champion Stipe Miocic KO.

Hieronder kan je de post bekijken (Swipe naar rechts om zijn hele bericht te lezen):

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stefan Struve (@stefan_struve)

Wij willen de Skyscraper bedanken voor zijn carriere, zijn dedication voor de sport en zeker voor een giga bijdragen om de Nederlandse MMA scene op de map te zetten. Ook bedanken wij Struve voor alle hulp die hij aan ons bij Dutch Fight Network heeft gegeven en daardoor heel wat leuke video’s samen hebben kunnen maken. Een aantal van hun kun je hieronder bekijken:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY