Isis Verbeek stapt de kooi in bij iKon Fighting Federation 5

Isis Verbeek stapt de kooi in bij iKon Fighting Federation 5

The Fight Queen heeft een partij staan na 2 jaar die te zien zal zijn op UFC Fight Pass.

Verbeek maakte in 2018 haar MMA debut in Invicta FC 32, waar ze haar partij verloor op decision van Kathryn Paprocki. Verbeek (0-1-0) is geen onbekende bij MMA, ze staat regelmatig in de corner bij #3 gerankte UFC Heavyweight Jairzinho Rozenstruik en komt ook uit voor team Bigi Boy. De afgelopen maanden traint de Fight Queen in Amerika bij American Top Team en heeft nu ook een partij te pakken bij iKon Fighting Federation 5.

Ze zal het opnemen tegen tegen Valerie Wong (0-1-0) die haar MMA pro debut maakte in 2019 bij Invicta FC 35 waar ze haar partij op split decision verloor van Genia Goodin. Wong haar amateur record staat op 5-1-1 waarvan ze er 3 won op submission. De partij zal plaatsnemen op 3 Maart en te zien zal zijn op UFC Fight Pass.

Bekijk hieronder de post van iKon Fighting Federation:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY