Pieter Buist stapt 28 april weer in de ONE kooi

Pieter Buist stapt 28 april weer in de ONE kooi

Pieter "The Archangel" Buist neemt het in april op tegen Lowen Tynanes

“The Archangel” Pieter Buist is weer terug. ONE Championship maakte eerder vandaag bekend dat de Bredanaar 28 april in de kooi zal staan tegenover  Lowen Tynanes. Pieter Buist komt van zijn eerste verlies af in de organisatie tegen een hele sterke tegenstander in Timofey Nastyukhin die nu een titleshot heeft gekregen. Buist vocht vier keer (3-1) voor de organisatie en stond voor het laatst in oktober nog in de kooi. Zijn tegenstander Lowen Tynanes (10-1) komt van zijn eerste verlies af en zal net als Buist gebrand zijn op winst!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ONE Championship (@onechampionship)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsOne FCONE FC

RELATED BY