Alistair Overeem is geen UFC atleet meer

De organisatie heeft schoonmaak gehouden in de heavyweight divisie. Voormalig kampioen Junior Dos Santos en Nederlandse Heavyweight Alistair Overeem zijn losgelaten door de organisatie. Waar de heavyweights naartoe zullen gaan is nog de vraag.

Alistair Overeem gaat al decenia mee in de game is misschien wel de meest decorated heavyweight aller tijde. Overeem maakte in 2011 zijn UFC debut waar hij in main event stond tegenover Brock Lesnar. Daarna vocht Overeem nog 19 partijen in de UFC waarvan hij er 12 won.

Dana White heeft een tijd geleden aangegeven dat de UFC cuts zou gaan maken in hun rooster waar vechters weg zouden vallen die geliefd zijn over de wereld. Met deze cut is Alistair Overeem een van de beste vechters die de UFC titel niet heeft gepakt.

Sinds het pensioen van Stefan Struve en Alistair die los is gelaten hebben we nog een Nederlandse heavyweight in de UFC namelijk Jairzinho Rozenstruik.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

Leave a Reply

RELATED BY