The Rundown: Februari

We zijn terug op je beeldscherm! Dit keer in onze nieuwe show, The Rundown.

In The Rundown zullen Splinta en ikzelf Josh, de maand gaan bespreken en de punten en fights bespreken die er die maand gebeurd zijn. We zullen het zoals jullie van de podcast gewend zijn heel casual houden en neem ons vooral niet te serieus. We beginnen met februari en we kunnen je alvast verklappen dat het geen goede maand was voor Nederlands MMA.

Het was een drukke maand voor Nederlands MMA en we besproken deze aflevering de gevechten van, Alistair Overeem, Damian Olszewski, Djamil Chan en Jairzinho Rozenstruik. Daarnaast bespreken we wat nieuws zoals het pension van Stefan Struve, de aankondiging van WFLMMA, en de uitstel van Dutch Combat Events. Ook bespreken we aankomende partijen van Isis Verbeek, Agy Sardari en Pieter Buist.

Vergeet niet te liken en subscriben en mochten we iets vergeten te zijn laat ons in de comments weten wat jullie graag nog voorbij zien komen.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de The Rundown of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsThe RundownVideos

RELATED BY