Agy Sardari krijgt een nieuwe tegenstander in Donovan Desmae

Agy Sardari krijgt een nieuwe tegenstander Donovan Desmae

2 weken geleden werd bekend gemaakt dat The Wolverine 19 Maart zijn titel zal verdedigen.

Agy Sardari zou over 10 dagen zijn titel verdedigen tegen de Fransman Mehdi Ben Lakdhar. Maar zojuist maakt Cage Warriors bekend op hun twitter dat de Belg Donovan Desmae in zal vallen voor de Fransman. Op de website van Cage Warriors liet de President van Cage Warriors, Graham Boylan weten dat Ben Lakdhar zich terug moest trekken door een blessure.

Desmae (14-5-0) is niet onbekende bij de organisatie en vocht zijn laatste 8 partijen bij Cage Warriors en won zijn laatste de partijen. Voormalige tegenstander van Sardari vertelde ons op de podcast dat hij ook toen had verwacht om tegen Desmae te staan voor de titel en niet tegen Sardari. “Vegas” vocht zijn laatste partij in September 2019 tegen Tim Barnett waar hij zijn partij in de eerste ronde via submission won.

Bekijk hieronder het bericht van Cage Warriors:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY