Tonny van Dijk pakt short-notice partij bij GMC

Tonny van Dijk pakt short-notice partij bij GMC

De Nederlander Tonny van Dijk zal het volgend weekend opnemen tegen Hojat Khajevand (3-2) op een catchweight van 88 kilo.

De Combat Brother van Dijk heeft momenteel een record van 3-3 en heeft zijn laatste partij verloren van Maarten Wouters. Van Dijk heeft afwisselend succes in de kooi en zoekt naar een statement win bij een grote organisatie zoals GMC.

Zijn tegenstander de Duitser Hojat Khajevand heeft momenteel een 3-fight winstreak en heeft dus flink wat momentum op weten te bouwen. Voor beide jongens zal dit een debuut zijn bij het Duitse GMC. Hoewel de sportscholen niet volledig open zijn hebben we van Dijk gesproken en die vertelde ons dat er niet echt een heel trainingskamp is geweest maar hij heeft natuurlijk niet stilgezeten in deze tijd.

De partij zal plaatsvinden op 20 Maart in Duitsland.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY