Ook Lizzy Gevers keert terug met een short notice fight bij GMC

Ook Lizzy Gevers keert terug met een short notice fight bij GMC

In September 2020 vocht Gevers voor het laatst in Slowakije waar ze een vlugge winst pakte.

In een hele chaotische dag pakte Gevers toch de winst op armklem in de eerste ronde bij MAMMAL. Een volgende partij bij de organisatie stond op de planning maar natuurlijk door COVID-19 loopt alles niet zoals het gemoeten had. Maar gelukkig wist Lizzy Gever vorige week donderdag een contract te tekenen voor een partij bij GMC deze zaterdag in Duitsland. Op dezelfde kaart heeft Combat Brother Tonny van Dijk ook een last minute partij getekend.

Gevers zou haar pro debuut maken maar zal een amateur partij vechten tegen Larissa Niggemann uit Duitsland. Vanwege Corona is toch een amateur gevecht aangevraagd die team Gevers heeft aangenomen. Niggemann heeft een amateur record van 2-0-0 en een pro record van 1-0-0.  Haar laatste partij won ze op Decision bij We Love MMA 52. Gevers is momenteel op een 2 fight win streak waar ze beide partijen in de eerste ronde wist te beëindigen.

Gevers vertelde ons dat ze in de corona dat ze in corona periode zich heeft kunnen focussen op het staande gevecht technischer te maken, en dat zeker klaar is voor het gevecht. Want een last minute fight kan je alleen aannemen als je fit bent gebleven.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY