Ruud Verooij vs. Kasim Aras in mei in Duitsland

Ruud Verooij vs. Kasim Aras in mei in Duitsland

De Nederlandse heavyweight is in Nederland geschorst vanwege deelname aan K.O.T.S maar Vernooij blijft niet stilzitten.

Nog niet zo lang geleden stond Ruud Vernooij in Zweden om deel te nemen aan K.O.T.S ofwel King of the Streets. Een illegale promotie die opgezet is door voetbal hooligans en MMA-achtige partijen neerzet tussen iedereen die wil vechten. Een partij die Vernooij helaas verloor en een schorsing opliep van onbepaalde tijd van de Vechtsport Autoriteit. Die schorsing telt gelukkig alleen in Nederland en Vernooij zal zijn kunsten dus naar Duitsland brengen om daar deel te nemen aan Elite MMA Championships.

Hij staat tegenover de Duitse Kasim Aras die een record heeft van 5-1 en zijn laatste partij vocht in mei van 2020. Hij zal een jaar stil hebben gezeten waar Vernooij dus nog een trainingskamp en partij heeft gedraaid in de tussentijd. Een battle of the heavyweights zal het gaan worden en wij kunnen niet wachten tot Vernooij weer in de (legit) kooi zal staan.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY