Senna van de Veerdonk keert terug in Mei tegen π‘Ήπ’Šπ’›π’π’†π’ π’π’π’–π’‚π’Œ

Senna van de Veerdonk keert terug in April tegen Rizlen Zouak

De Nederlandse prospect uit het Zuiden keert weer terug de kooi in in Frankrijk.

De onverslagen Bantanweight uit Heesch vocht voor het laatst bij Fight Club Den Haag in February 2020. van de Veerdonk (2-0-0) vocht tegen Mike Gym’s Kaylee Vos en won van Vos met een armbar in de 1ste ronde. Ze zal vechten in Frankrijk bij de eerste evenement van Free Fight Academy (FFA Challenge) in de main event tegen de uit Marokaanse Rizlen Zouak (3-2-0) uit Parijs.

Zouak is momenteel op een 2 fight losing streak en vocht haar laatste partij in January 2021 bij OKTAGON 21 in TsjechiΓ«. Ze verloor via armbar in de 2de ronde. Beide dames hebben een Judo achtergrond en zullen het op Zaterdag 10 April tegen elkaar opnemen.

Bekijk hieronder de post van FFA Challenge:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY