Joey Berkenbosch keert 30 Mei terug bij LFL 1

Joey Berkenbosch keert 30 Mei terug bij LFL 1

Het is even stil geweest rondom de Amsterdammer, maar niet meer.

KOPS vechter Joey Berkenbosch (4-1-0) is terug. Vandaag poste organisatie Levels Fight League hun eerste post met fight announcement van Berkenbosch vs Julien Leblanc (5-1-0). Lees hier meer over LFL’s eerste event.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

 

De laatste keer dat Berkenbosch vocht was in Juni 2019 bij Fight Club Den Haag. Waar hij zijn partij wist te winnen via TKO. Hij zou nog een keer vechten in 2020 bij Fight Club Den Haagse, Akira FC, maar die partij werd gecancelled.

Zijn tegenstander Julien Leblanc word gehaald uit Quebec, Canada. En die vocht zijn laatste partij in 2018! Hij verloor zijn partij op Unanimous Decision van Damien Lapilus bij TKO 44. Volgens Tapology zou Leblanc 4 keer vechten in 2019-2020, maar alle partijen werden gecancelled.

Ringrust zal niet van toepassing zijn voor Leblanc sinds hij 1 partij heeft staan een maand voor LFL. Hij vecht 16 April eerst bij LFA tegen Joel Bauman (3-1-0) voordat hij overvliegt naar Nederland voor zijn gevecht tegen Berkenbosch.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNews

RELATED BY