Senna van der Veerdonk verliest haar eerste partij tijdens FFA Challenge 1

Senna van der Veerdonk verliest haar eerste partij tijdens FFA Challenge 1

De Nederlandse stapte zojuist in de kooi in Frankrijk tegen Rizlin Zouak in de main event.

Helaas kwam van der Veerdonk er niet als een winnaar uit. Ze vocht een duidelijke decision die naar haar Franse tegenstander ging. Zouak nam het staande gevecht over en wist met een paar kuit kicks haar onderuit te trappen. Aan het eind van de 2de ronde wist Zouak bijna van der Veerdonk eruit te slaan. Maar ze redde het nog tot het einde van de ronde om een decision uit te vechten.

Senna beheerste de clinch tegen de hek wel het meeste, maar dat was voor de judges niet voldoende. Beide dames zijn zeer bekend in de Judo wereld maar geen enkele dame maakte een takedown en werd grotendeels van het gevecht op hun voeten uitgevochten. Dit is de eerste loss voor van der Veerdonk die nu 2-1-0 is.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY