John Winter vecht zijn 2de pro partij tegen Timur Shouddi

John Winter vecht zijn 2de pro partij tegen Timur Shouddi

Levels Fight League breid nog meer uit en voegt de Nederlandse heavyweight toe aan hun kaart.

Winter staat als sinds zijn eerste pro gevecht bij ATLAS MMA 6 in de startblokken om zijn carrière voort te zetten. Heel wat gevechten werden voor hem bevestigd op meerdere organisaties maar ook corona heeft Winter zijn carrière gestagneerd. John Winter is nu 1-0-0 en won zijn laatste gevecht op TKO. Winter treft de Belgische Timur Shouddi (1-0-0) aan bij Levels Fight League.

Shouddi vocht zijn laatste partij vorig jaar Oktober bij Enfusion Cage Events 4 tegen Aladin Ben Hlima waarvan hij won via submission. Hiermee was Hlima niet mee eens en ging hier op social media nog op in. Bekijk dat hier. Levels Fight League houd hun eerste evenement op 30 Mei wat online te zien zal zijn. Bekijk hier alle informatie over hun evenement. En hieronder de post van LFL:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsMMA NieuwsNews

RELATED BY