Artur Szczepaniak pakt de winst op TKO bij GMC

Artur Szczepaniak pakt de winst op TKO bij GMC

Na een problematische 2020 stapt Szczepaniak succesvol de kooi uit bij GMC.

14 maanden na Szczepaniak zijn laatste partij vocht bij bij GMC tegen de Duitse Stephan Jansen. Vanaf de eerste ronde zette Szczepaniak de druk erop. De eerste ronde leek zijn stand up al veel scherper te zijn. En zijn ground game zag er even solid uit. Hij wist 2 submission pogingen te stoppen en ronde de eerste ronde zeker af op zijn naam.

De 2de ronde stormde hij er ook weer op af en wist Janssen met een rechterstoot neer te slaan. Een onnodige lange ground & pound volgde er en nadat Szczepaniak in full mount eindigde met stoten stapte de scheidsrechter er eindelijk tussen en gaat Szczepaniak naar huis met een win.

Hou je ogen open voor Szczepaniak je kan heb gauw weer terug verwachten in de kooi.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY