Pieter Buist zonder partij terug naar Nederland

The Archangel liet dat vandaag weten op zijn socials.

Pieter Buist zou het in eerste instantie op gaan nemen tegen Lowen Tyanes maar door een blessure moest die zich helaas terug trekken. ONE had een nieuwe tegenstander gevonden in Edson Marques die aanwezig was maar door de corona maatregelen moest die ook afhaken. Wij spraken The Archangel voordat hij naar Singapore vloog over zijn gevecht. (Video hierboven)

ONE heeft nog gewacht en gekeken of er een uitvaller zou zijn op de kaart zodat Buist in kon springen maar dat gebeurde niet. Nu vliegt Buist dit weekend terug naar Nederland om een nieuwe datum af te wachten.

Bekijk hier de post van Buist:

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenInterviewsMMA NieuwsNewsOne FCVideos

RELATED BY