Clyde Brunswijk keert terug de kooi in bij LFL 1

Clyde Brunswijk keert terug de kooi in bij LFL 1

Anderhalve jaar na zijn MMA debut keert Brunswijk weer terug.

Levels Fight League liet vandaag weten dat de Surinamer Clyde Brunswijk (1-0-0) toegevoegd is aan hun kaart van 30 Mei. Brunswijk vocht voor het laatst in November 2019 bij GFC 20 in Uzbekistan zijn eerste MMA partij die hij 19 seconden in de 2de ronde wist te beëindigen via KO.

Op 30 Mei treft de Surinamer Zaza Kindzodze (1-1-0) aan. Kindzode vocht in December 2019 zijn laatste partij die won via doctor stoppage in de eerste ronde. Bekijk hieronder de post van LFL met de announcement en lees hier meer over de volledige kaart van LFL 1:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsMMA NieuwsNews

RELATED BY