Losene Keita keert terug bij WFL MMA maar niet voor de titel

Losene Keita keert terug bij WFL MMA maar niet voor de titel

De Belgische prospect keert weer terug. Er werd verwacht voor een title shot maar nog niet.

Vandaag werd aangekondigd dat Losene Keita bij de volgende World Fighting League MMA evenement zal gaat vechten. Hij vocht voor het laatste bij WFL MMA 4 en won toen van Tayron Agtereek Chavarro Hij werd nadat Melvin van Suijdam bekroond werd als de WFL Welterweight kampioen de kooi in gehaald voor een staredown en de belofte als eerste title challenger.

Dat gevecht lijkt niet door te gaan sinds Keita geboekt blijkt te staan tegenover Nederlandse veteraan Raymond Jarman 18-39-0-1. Jarman vocht tijdens de pandamic 1 keer bij GMC als last minute replacement en verloor een Unanimous Decision. The Black Panther is momenteel op een 4 fight win streak. Bekijk hieronder de aankondiging:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @keitaplusser

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY