Denise Kielholtz krijgt haar titleshot tijdens Bellator 262

Denise Kielholtz krijgt haar title shot tijdens Bellator 262

Miss Dynamite zit al eventjes bij de organisatie en won al gauw in het kickboxen de titel.

Afgelopen Oktober vocht Denise Kielholtz (6-2-0) voor het laatst bij Bellator en won daar haar 4de partij op een rij via TKO in 43 seconden van Kate Jackson. De hele partij is hier te zien. Niet lang erna verscheen de officiële Bellator ranking waar Kielholtz wonderbaarlijk op nummer 4 kwam te staan. Maar Bellator heeft genoeg sense om de Bellator Kickbox champ haar verdiende title shot te geven. Denise vocht in het MMA bij Bellator 7 van haar 8 gevechten. Ze won er 5 daarvan via finish op submissions en KO.

De Nederlandse komt te staan tegenover de kersverse kampioene Juliana Velasquez (11-0-0) die zelf onverslagen is, wist in December een duidelijke decision te pakken en natuurlijk ook de belt. Het gevecht zal plaatsvinden in Amerika op 16 Juli.

Als Kielholtz de title weet te winnen is zij de eerste Champ Champ met een Kickbox belt en MMA belt in dezelfde organisatie. Bekijk hier alle informatie over Bellator 262 en hieronder de aankondiging van haar partij: