Morgen ook Mohamad Issa & Łukasz Uliński bij NFC Series Preseason 1

Morgen ook Mohamad Issa & Łukasz Uliński bij NFC Series Preseason 1

Deze Zaterdag staan er 2 Nederlands in de Lightweight en Welterweight Series.

Het word wat drukker met Nederlanders dit weekend in Duitsland bij de NFC Preseason 1. Orlando Wilson Prins zal in zijn Lightweight poule komen te zitten met mede Nederlander Mohamad Issa (0-0-0). Issa is geen onbekende jongen in de Nederlandse MMA scene. Hij zal morgen zijn pro debut maken bij NFC en rond daarmee zijn amateur carrière af met 8 wins en 2 losses. Wij vroegen Issa waar hij Prins denkt tegen te komen en hij antwoorde het volgende:

Ik ben me niet van bewust dat er nog een NL’er was in de toernooi. Ik weet verder niks van hem af dus kan geen voorspellingen maken waar ik hem tegen zal komen.

Issa zal het toernooi beginnen tegenover Christian Mach (2-1-0) die voor het laatst won in Februari 2020 via triangle choke.

Niet alleen Orlando Wilson Prins krijgt een Nederlander in zijn poule, maar ook Chequina Noso Pedro. In de welterweight divisie zit ook de Poolse Łukasz Uliński (1-3-0) die traint bij CSA Holland onder Marco van den Broek. Uliński won zijn laatste partij in 2017 en zal nu terug keren in dit toernooi tegenover Selim Topuz (3-2-0) die momenteel op een 2 fight win streak zit.

Bekijk hier alle informatie over NFC en een directe YouTube link naar het evenement toe.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY