ONE Championship komt naar Nederland!

ONE championship president Chatri Sidyoton liet vandaag via social media weten dat ONE Championship naar ons land zal komen.

Road to ONE: Europe zal volgens het bericht een Grand Prix toernooi worden van 32 van s ’werelds beste heavyweight kickboksers. Road to ONE: Europe zal in verschillende landen gaan plaatsvinden zoals, Servië, Spanje, Turkije, Duitsland en Nederland. Meerdere landen zullen nog aangekondigd gaan worden. Volgens ONE Championship Italy president Carlo Di Blasi zal er na dit toernooi een heavyweight kickbokser gekroond gaan worden.

We kunnen natuurlijk een volle kaart verwachten sinds er bij ONE heel wat Nederlanders en kampioenen op hun rooster staan. Verwacht te horen van de namen zoals Champ Champ Reinier de Ridder​, kickbox kampioen Regian Eersel, Nicky Holzken, Pieter Buist, Andy Souwer en kampioen Illias Ennahachi. Er zijn nog vele Nederlandse namen die daar rond lopen. Wie zou jij op de kaart in Nederland willen zien?

Bekijk hieronder de post van Sidyoton:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsOne FC

RELATED BY