(Results) NFC Series Preseason 1

(Results) NFC Series Preseason 1

Zojuist hebben de NFC Series Preseason gevechten plaatsgevonden in Duitsland.

En het was een goede avond voor de Nederlands. De kaart werd gestart met het gevecht van Mohamad Issa die vocht tegen Christaan Mach via unanimous decision. Dit is was het eerste Pro gevecht van Issa en is hiermee 1-0-0 en heeft met deze winst 3 punten verdiend. De vechters met de meeste punten gaan door naar het bracket toernooi voor de lightweight championship. Bekijk hieronder Issa’s gevecht:

Het 4de gevecht van de avond was de Rotterdamse Chequina Noso Pedro van Ruthless Fight Company die vocht tegen Bilal Benrais. De partij ging tot de decision en Noso Pedro wist de winst in een beslissing eruit te halen. Noso Pedro zijn record nu 2-0-0 en heeft met deze winst 3 punten verdiend. De vechters met de meeste punten gaan door naar het bracket toernooi voor de welterweight championship.

Het 7de gevecht van de avond was de Groningse Orlando Wilson Prins die vocht tegen Ruslan Tokhtarov. De partij wist Prins te winnen met een armbar in de 2de ronde. Prins zijn records is nu 3-0-0 en verdiend met deze winst 6 punten. Hiermee zijn Mohamad Issa en Orlando Wilson Prins  grote kanshebbers op een slot in de bracket van de lightweight toernooi.

Het 8ste gevecht van de avond en ook de laatste met een Nederlander op de avond was de Poolse Łukasz Uliński die vocht tegen Selim Topuz. Uliński verliest zijn partij op een levertrap in de ronde 3. Hiermee word zijn record 1-4-0 en krijg hij 0 punten voor het welterweight toernooi.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY