John Winter: “ik ben de enige zwaargewicht in Europa die alles kan”

Na een hoop afzeggingen en het corona gezeik is John Winter klaar om te knallen.

Heavyweight prospect John Winter is klaar voor zijn partij morgen bij WFL MMA. Hij staat tegenover Fransoos Salim El Ouassaidi die meer dan een kop kleiner is dan Winter. Het lengteverschil was enorm tijdens de staredown maar grootte heeft niet altijd iets te zeggen in MMA. We spraken Winter over zijn voorbereiding, de partij en het trainen in corona tijd.

Met trainingspartners zoals Soufyan Aarab en Nills van Noord heeft Winter ondanks de maatregelen alsnog goed kunnen voorbereiden en hij kan niet wachten om morgen eindelijk weer te knokken. De heavyweight heeft al een tijd moeite om een partij te vinden en mensen die toezeggen maar uiteindelijk toch weer afzeggen dus hij is gebrand om eindelijk die kooi in te stappen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY