Melvin Manhoef zit niet stil met World Fighting League. We spraken de legende in aanloop naar WFL MMA morgenavond!

We hebben natuurlijk een raar jaar achter de rug en heel de wereld was in lockdown, toch lukte het WFL al om vijf events op te zetten en nog lang niet klaar is.

We spraken met MMA legende Melvin “No Mercy” Manhoef toen we aanwezig waren op de weigh-ins voor WFL MMA. De organisatie werkt nu vanuit een studio en zend hun events uit via streams om ondanks alle beperkingen toch een platform aan vechtsportatleten te bieden. Waar gisteren nog Boxing Influencers afspeelde was de studio alweer klaar om vandaag de atleten van WFL MMA te verwelkomen en in te wegen.

De weging ging niet zonder slag of stoot want er waren nogal wat mensen over hun afgesproken gewicht. Uiteindelijk gaan de partijen wel door maar Melvin Manhoef heeft wel even zijn zegje gedaan tijdens de weging. Dit word het zesde event en in het main event staat ongeslagen Belg Losene Keita tegenover de erg ervaren Raymond Jarman.

We spreken met Manhoef over het event, de weging en de toekomst van World Fighting League. De organisatie blijft volle toeren draaien en streeft ernaar om ongeveer om de acht weken een competitie te houden in het MMA zoals het ook al in het Kickboksen aan de gang is.

Comments

comments

Categories
Dutch EventsMMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY