Post Fight Interview: Nadia Akihari

Nadia Akihari stond tijdens WFL MMA tegenover de Belgische Kellig Pinson.

Na 13 jaar je rentree maken is niet zomaar een piece of cake om het zo maar te zeggen, maar Nadia Akihari liet het wel zo lijken. Haar rechtersstoot wist het doelwit de hele partij te raken en Pinson had geen antwoord erop. Akihari wint de partij via unaniem besluit en zoals we hoorde van hoor smaakt het weer naar meer. Ze heeft weer echt genoten van het hele traject naar de partij toe en geeft toe dat het wel kriebelt om door te gaan dus wie weet zien we hoor binnenkort op een line-up. Check hierboven wat ze nog meer te zeggen had na haar partij.

Bekijk hier alle resultaten van het evenement en het evenement zelf.

Comments

comments

Categories
Live reportsMMA NieuwsNewsVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY