Post Fight Interview: Stefano Catacoli

De Engelsman Stefano Catacoli stond tijdens WFL MMA 5 tegenover Fawad Faghiri.

Het was een dominante partij van de Engelsman net als zijn vorige partij bij WFL MMA. Op de grond was het totale controle voor Catacoli die meerdere submission attempts inzette vroeg in de partij. Het leek erop dat hij de partij een aantal keer kon winnen via rear naked choke maar Faghiri weigerde te tikken. Uiteindelijk won Catacoli via unaniem besluit van een bebloede Faghiri die niet van ophouden wist en een groot hart liet zien. Stefano Catacoli staat nu 2-0 in de organisatie en vroeg al om een titleshot, of die dat krijgt is nog de vraag. Check hierboven wat Catacoli allemaal te zeggen had na afloop van zijn partij.

Bekijk hier alle resultaten van het evenement en het evenement zelf.

Comments

comments

Categories
Live reportsMMA NieuwsNewsVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY