Dutch Fight Podcast #34 – Senol Yazici & Stefano Catacoli

In deze aflevering spreken we met Senol Yazici en Stefano Catacoli na hun overwinningen bij WFL MMA 5

Senol Yazici en Stefano Catacoli stonden eigenlijk gematcht tijdens WFL MMA 5 maar kregen uiteindelijk alle twee een andere tegenstander. Nadat ze beide hun tweede overwinning haalde bij World Fighting League MMA willen ze de originele match-up alsnog wel vechten op het volgende event, maar wel voor de featherweight belt. De atleten gingen over en weer op social media dus wij besloten ze alle twee even uit te nodigen op de podcast.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastThe RundownVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY