Jairzinho Rozenstruik komt terug met een TKO in de eerste ronde

Jairzinho Rozenstruik komt terug met een TKO in de eerste ronde

De Surinamer vocht zijn laatste partij eind Februari waar hij werd bekritiseert op zijn loss tegen Ciryl Gane.

Rozenstruik gaf aan in zijn pre fight interviews dat er toch wel wat druk op hem zat om nu te performen. En dat deed hij. Gisteravond vocht Bigi Boy tegen Augusto Sakai in de main event van UFC Fight Night. De partij begon rustig aan maar dit keert hield Bigi Boy de center of the octagon. 10 seconden voor de eerste ronde voorbij was explodeerde Rozenstruik op Sakai af en wist hem met een combinatie te droppen om af te ronden met ground & pound.

De partij werd gestopt door Herb Dean 2 seconde voordat de eerste ronde voorbij was. Van de 6 wins in de UFC wist Bigi Boy alle partijen te winnen via KO. In zijn hele MMA carrière gingen maar 2 partijen naar decision. Hiermee word Jairzinho Rozenstruik zijn fight record 12-2-0. Bekijk hier de rest van de fight card en hieronder de post fight interview bij de UFC ESPN desk:

Comments

comments

Categories
EventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY