Rematch tussen Carlo Vrolijken en Mohamed Amine op Akira FC 2

Rematch tussen Carlo Vrolijken en Mohamed Amine op Akira FC 2

De 2 Light Heavyweight vochten bij Akira FC 1 de partij al op amateur hadden gevochten.

Amine wist de partij te winnen op submission. Vrolijken stond origineel op de kaart bij WFL MMA 5 en zou daar zijn PRO debut maken. 10 dagen voor het gevecht liet Vrolijken weten op facebook dat zijn tegenstander zich terug getrokken had en ging de partij niet meer door.

Beide heren zullen bij op 18 Juli hun pro debut maken. Wil je meer weten over deze fight card klik hier. En hieronder kan je de officiële aankondiging en poster bekijken van de promotor van Fight Club Den Haag.

 

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY

""