Overeem vs Verhoeven word het werkelijkheid_

Alistair Overeem vs Rico Verhoeven, wordt het werkelijkheid?

Zojuist maakte GLORY bekend dat niemand anders dan voormalige UFC contender Alistair Overeem terug keert naar GLORY.

Overeem poste vandaag een video waar hij zijn UFC gloves afdeed en liet iedereen met de vraag wat het volgende zou zijn voor The Reem. Het heeft niet lang geduurd voordat GLORY de 2de deel poste waar Overeem de GLORY handschoenen aandeed met de titel I’m Back. Dit beloofd natuurlijk veel leuke en nieuwe opties in de heavyweight division van GLORY. Wanneer Overeem gaat vechten en tegen wie is nog onduidelijk. Nog geen 3 jaar geleden spraken wij met de nog steeds GLORY Heavyweight kampioen Rico Verhoeven over als hij Alistair Overeem als een challenge zou zien. Hij beantwoorde het volgende:

Who is Alistair? If he wants something let him come to GLORY, I’m going to show you every corner of this ring. He’s been there in the K1 days. But these are not the K1 days. They are the GLORY days. And I am the GLORY King.

Bekijk hieronder de post van GLORY:

Hieronder het interview met Rico Verhoeven die sprak over Alistair Overeem tijdens GLORY 45:

Comments

comments

Categories
GloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY