Co Main event van Versus MMA wordt Karol Michalak vs Nasr Essalhi

Co Main event van Versus MMA wordt Karol Michalak vs Nasr Essalhi

Gisteren werden er al twee partijen van het nieuwe Nederlandse evenement aangekondigd en vandaag komt er nog een bij.

De matchmaker en promoter van Versus MMA, Harun Kina. Benaderde ons vandaag met het nieuws over de co main event die getekend is voor Versus MMA die op 31 Juli plaats nemen in Sportcentrum Sportvision Eindhoven. En dat zijn 2 bekende namen uit de Nederlandse MMA scene. Sportvisions eigen Karol Michalak 2-1-0 zal weer terug keren na zijn laatste gevecht in November 2019 bij ATLAS MMA 6. Hij vocht daar tegen de Belgische prospect Losene Keita en verloor zijn partij via decision.

Hij zal het dit keer opnemen tegen de Dordrechtse Nasr Essalhi (2-3-0) die zijn laatste partij hield in Maart 2019 bij Staredown 14 in Belgie. Ook hij verloor daar zijn partij via decision. Beide heren zijn gebrand om na de hele pandamic weer de kooi in te stappen om met een winst hun carriere verder op te pikken. Ze zullen in de spot light komen te staan in de co main event van de eerste editie van Versus MMA.

Bekijk hier alle laatste nieuwtjes en overige partijen van Versus MMA.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY