Jelle Zeegers keert terug bij Versus MMA tegen Trio Pham Minh

Jelle Zeegers keert terug bij Versus MMA tegen Trio Pham Minh

De afgelopen dagen beginnen de partijen voor Versus MMA binnen te druppelen en vandaag ook nog.

Vandaag vertelde de promotor van Versus MMA ons dat Jelle Zeegers een partij zal draaien bij het eerste evenement van Versus MMA die op 31 Juli plaats nemen in Sportcentrum Sportvision Eindhoven. Jelle “Barbarious” Zeegers (0-1-0) is een prospect uit Nederland die in Oktober 2019 zijn eerste pro gevecht vocht bij Strenght & Honour Championship 15 in Belgie. Na een zeer goede amateur record van 5-1-0 met 4 finishes verloor hij zijn eerste partij in zijn PRO debut van Senol Yazici via Rear Naked Choke. Gebrand om zijn record recht te trekken en terug te keren naar zijn winning ways zal hij 31 Juli de kooi in stappen tegen Trio Pham Minh uit Belgie.

Pham Minh is een Bantamweight die uitkomt voor Passion MMA en zijn 2de PRO partij zal vechten. Hij verloor net als Zeegers zijn eerste PRO partij. Hij vocht voor zijn eerste PRO partij deze Mei bij GMC 25. Hij verloor daar zijn partij van Mohammed Walid via TKO. Bekijk hier alle laatste nieuwtjes en overige partijen van Versus MMA.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY