Tweede rondes van NFC Series bekend gemaakt

Tweede rondes van NFC Series bekend gemaakt

De eerste ronde was in Mei uitgespeeld en de plaatsingen voor de tweede ronde staan gereed.

Maar liefst 4 Nederlanders doen mee aan het toernooi waarvan 3 van de 4 wins op hun wisten te zetten. In de lightweight series vochten Nederlanders Mohamad Issa en Orlando Wilson Prins.

Orlando Wilson Prins wist zijn partij te finishen en verdiende hiermee 5 punten. Helaas staat Prins niet geplaats op de kaart van 24 Juli. Hij heeft zich namelijk terug moeten trekken door een blessure.

Mohamad Issa won een decision als opener van het toernooi en kan met een winst zijn spot in de knock out rondes garanderen. Hij zal het op gaan nemen tegen Ali Almashaleh (1-3-0). Hij verloor zijn laatste partij via decision en is momenteel op een 3 fight losing streak.

In de Welterweight series vochten. Chequina Noso Pedro en Lukasz Ulinski. Noso Pedro wist een beslissing te pakken en Ulinski verloor zijn partij in de laatste ronde.

Nu heeft NFC de 2 vechters vanuit Nederland tegenover elkaar gezet. De Ruthless FC vechter zal het opmoeten nemen tegen de CSA Holland vechter. Noso Pedro is momenteel 2-0-0 met 1 decision en 1 submission op zijn record. Ulinski is momenteel 1-4-0 en verloor zijn laatste partij. Met een finish is een plek voor Noso Pedro een garantie in de knock out rondes.

Bekijk hier meer over NFC Preseason 2. En hieronder de match ups die bekend gemaakt zijn:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY