Losene Keita vs Maarten Wouters voor WFL Welterweight title

De vraag naar de belt die hangt al een jaartje bij de prospect uit Belgie.

En dit keer krijgt Losene “The Black Panther” Keita zijn zin. De title shot voor de WFL MMA Welterweight Title. Alleen niet tegen de kampioen Melvin van Suijdam. De heren stonden beiden in de ring tijdens WFL MMA 4 toen de promotor Melvin Manhoef deze partij in elkaar wilde zetten.

Dat is anders gelopen dan verwacht. Met dit nieuws kunnen we er van uit gaan dat Melvin van Suijdam is gestript van zijn title en is het up for grabs. Losene Keita vocht zijn afgelopen 2 partijen bij WFL en won beide via finish. Keita (5-0-0) zal tegenover zijn landgenoot en bij WFL debuterende Maarten Wouters (12-8-0) komen te staan.

Dit zal een redelijke step up in competition zijn voor Keita. Wouters stond in zijn carrière al tegen jongens zoals Melvin van Suijdam, Lom Ali-Nalgiev en Costello van Steenis. Vorig jaar vocht en won hij voor het laatst tijdens MaxPain: Big Event van Fernando Groenhart op TKO.

Het evenement zal plaatsvinden bij WFL MMA 6 op 15 Augustus. Als dit met publiek zal worden is nog niet duidelijk.

Wie denken jullie dat de 2de WFL Welterweight Title gaat pakken?

  • Losene Keita (61%, 11 Stemmen)
  • Maarten Wouters (39%, 7 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 18

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over het evenement. En bekijk hier de aankondiging van het gevecht:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @harun_kina_

 

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY