Ilias Bulaid tekent nieuwe contract bij Bellator

Ilias Bulaid tekent nieuwe contract bij Bellator

De Marokkaanse Nederlander begon zijn MMA carrière bij Bellator MMA in 2019.

En “The Blade” maakte heel wat lawaai met zijn eerste KO in de organisatie. En zijn 2de win in Februari in 2020. Het was de bedoeling om Bulaid terug te zien in de kooi in Oktober van 2020 maar zijn tegenstander Ivan Naccari is een keer uitgesteld en de 2de keer gecanceld.

Hierdoor hebben we de Nederlander al langer dan een jaar niet terug gezien in de kooi. Maar goed nieuws voor Bulaid, vandaag liet Bellator weten via hun PR twitter account dat hun de Nederlander opnieuw hebben getekend voor een multi-fight contract, wat betekend dat we Bulaid zeker weer terug zullen zien in de Bellator cage.

Bekijk hieronder de post van Bellator MMA:

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsNews

RELATED BY