Melvin van Suijdam keert terug bij LFL 3 tegen Artur Szczepaniak

Melvin van Suijdam keert terug bij LFL 3 tegen Artur Szczepaniak

Het 3de evenement van de nieuwe organisatie Levels Fight League word zojuist aangekondigd.

Met een knaller van een partij. De voormalige WFL Welterweight Kampioen Melvin van Suijdam (11-6-0) zal terug de Nederlandse kooi keren tegen niemand minder dan de Belgische prospect Artur Szczepaniak. Ze werden gisteren de kooi in gehaald tijdens Levels Fight League 2 om dit aan te kondigen.

Het lijkt langer dan je denkt, maar van Suijdam vocht vorig jaar 2 keer. Hij ronde het Welterweight toernooi af van WFL MMA met winst en werd daarmee de eerste WFL MMA Welterweight kampioen. Een half jaar daarna stapte hij de kooi in bij Brave FC in Bahrein om het op te nemen tegen Brave Welterweight kampioen Jarrah Hussein Al-Silawi (16-3-0) waarvan hij de partij verloor op decision.

De grote vraag daarna was wanneer hij zijn titel zou verdedigen bij WFL MMA. Maar het lijkt erop dat de onderhandelingen niet gingen zoals verwacht en stripte WFL, van Suijdam van zijn titel. Sinds dien hebben we niks vernomen van de Nederlander tot nu.

Hij zal het opnemen tegen een jonge prospect Artur Szczepaniak die dit jaar voor het laatst vocht bij GMC en zijn partij op TKO wist te winnen. Langzaam maar zeker beginnen de partijen weer op de Belg zijn pas te komen en een main event bij de nieuwe Nederlandse organisatie zorgt voor het grootste platform tot nu toe. Szczepaniak is momenteel op een 2 fight winstreak.

Wie denken jullie dat deze main event zal winnen?

Klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY