Isis Verbeek vecht alsnog Bare Knuckle MMA bij het 2de event van Masvidal

Isis Verbeek vecht alsnog Bare Knuckle MMA bij het 2de event van Masvidal

De Nederlandse is dit jaar super actief en dat lijkt niet te stoppen.

Isis Verbeek’s 4de gevecht voor dit jaar is bekend gemaakt via haar social media. En het zal zijn bij Gamebred 2. Gamebred is de Bare Knuckle MMA organisatie van Jorge Masvidal. The Fight Queen zou eigelijk al vechten op het eerste evenement die op 18 Juni plaats vond, maar haar tegenstander raakte geblesseerd.

Nu zal ze het op 11 September opnemen tegen Maia Kahaunaele waarover ze al eerder tegenover stond gematcht voor Gamebred 1. Kahaunaele is 6-5-0 en vocht in de afgelopen 4 jaar 3 keer. Ze vocht in The Ultimate Fighter Season 26 waar zij haar partij verloor op submission. En vocht ook een partij in 2018 bij UFC Fight Night 125 waar ze ook op submission verloor. Haar laatste partij was bare Knuckle Boxing en ook daar verloor ze haar partij.

Bekijk hieronder de poster de ze poste in haar stories op instagram:

Isis Verbeek vs Kahaunaele Poster

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY