Mohamed Amine keert terug op 26 September bij Akira FC 3

Mohamed Amine keert terug op 26 September bij Akira FC 3

De Marokaanse Nederlander was succesvol in zijn MMA pro debut op 18 Juli en keert weer terug.

Amine vocht zijn debut tegen invaller Dominik Dankowski en wist de partij in de eerste ronde af te ronden via KO. Hiermee pakt hij zijn eerste winst als pro. Hij lijkt er niet genoeg van te hebben en keert terug bij Akira FC 3 tegen de Servische Adnan Alic. Met zijn 1-0-0, zal hij een uitdaging vinden in Alic zijn 38 partijen die hij vocht.

Van zijn 38 partijen won Alic er 13 en verloor er 25. Hij is momenteel ook op een 3 fight losing streak. Adlic vocht eerder bij Fight Club Den Haag tegen Nills van Noord en verloor van hem ook zijn partij.

Klik hier voor meer informatie over Akira FC 3. En bekijk hier de aankoniging:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA Nieuws

RELATED BY