WFL MMA 6 krijgt waarschijnlijk een nieuwe main event

Het zit niet mee met de Belg Losene Keita.

Er word al langer dan een jaar gesproken over Losene Keita die 2 keer vocht bij WFL, voor een shot voor de Welterweight championship. Een hele onderhandeling met Melvin van Suijdam (huidige Welterweight kampioen) die fout liep. En nu kreeg hij de kans tegen landgenoot Maarten Wouters.

Vandaag helaas was Maarten Wouters niet te vinden op de weigh ins van WFL MMA 6. We spraken matchmaker Harun Kina die ons vertelde dat Maarten Wouters vandaag het gevecht af heeft gezegd. De reden hiervan is nog onduidelijk. Ze zijn nu ook met spoed opzoek naar een tegenstander voor Keita op 77-84 kg.

Niet alleen Maarten Wouters viel uit maar ook Freek van Iersel. Die zou het op gaan nemen tegen Shamil Ibrisiev. Wie nu de main event word is nog onduidelijk. Maar een grote kans dat de co main event Jordy Spitters vs Salvatore Liga de main event kan worden. Hierboven de Talk Before The Walk van de mogelijke nieuwe main event.

Bekijk hier meer over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY