Losene Keita opgepakt door de politie in Belgie

WFL MMA Kampioen Losene Keita opgepakt door de politie

De kersverse World Fighting League MMA kampioen Losene Keita vecht momenteel een andere battle uit tegen de justitie.

Op 15 Augustus was het zover en bereikte de Belgische prospect zijn goal die hij een jaar achterna zat. Hij pakte de vacante WFL Welterweight titel. Niet alleen won hij de titel, maar na de partij kwam organisator Melvin Manhoef de kooi in met het nieuws dat Keita zijn volgende partij bij LFA in Amerika zou zijn.

Met dit grote nieuws is iedereen in de Benelux aan het wachten om te horen wanneer en tegen wie Keita zou vechten in Amerika. Maar daar is nu even een pauze op ingelast sinds hij een andere battle uit moet vechten. In de Belgische kranten werd het nieuws gebroken dat de WFL kampioen opgepakt is in Kortrijk en opgesloten is.

Hij zou volgens de krant nog een celstraf uit moeten zitten van 5 maanden omdat hij betrokken was bij een straatgevecht. Dat was een straf die openstond maar ze hebben hem niet kunnen bereiken omdat hij geen vast adres heeft. Zijn advocaat zei volgens de site In de Buurt:

Verschrikkelijk, hij hoorde sinds 2016 niets meer van die zaak en plots wordt hij daarvoor opgepakt”.

Bij de allereerste episode van de Dutch Fight Network vertelde Losene Keita ons over hoe hij zijn verleden leven heeft afgesloten en een nieuw leven in de sport heeft gevonden. Die hem sinds hij begonnen is ook op het rechte pad heeft gehouden en discipline heeft aangeleerd. Bekijk hieronder het volledige interview (het begint direct bij zijn interview):

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY