Levels Fight League tekent nog een Glory vechter Murthel Groenhart

Levels Fight League tekent nog een Glory vechter Murthel Groenhart

Na Jason Wilnis te hebben getekend voor LFL MMA 2 is het tijd voor nog een former Glory kampioen.

Levels Fight League heeft al voor heel wat ophef in de MMA wereld gezorgd, en dat allemaal in 1 jaar. Hun 3de evenement zal 10 Oktober van dit jaar plaatsvinden in Amsterdam. Ze hadden tijdens LFL MMA 2 al aangekondigd dat Melvin van Suijdam het zou gaan opnemen tegen de Belgische Artur Szczepaniak in het main event van LFL MMA 3.

Nu gooien ze er, net als vorige keer, een schepje er boven op wat aandacht van alle media heeft getrokken. Voormalige Glory kampioen Murthel Groenhart zal zijn MMA debut gaan maken. Net als zijn broertje Fernando Groenhart, zal Murthel nu zijn voeten dippen in de MMA pool. Groenhart flirte online al een aantal keer dat hij MMA aan het trainen was met onder andere voormalige tegenstander van Fernando, Sully Bull. Wat hij daarmee ging doen is nu duidelijk!

Groenhart zal het op gaan nemen tegen Ullubiy Ataev (4-0-0). De ongeslagen vechter uit Kazakhstan zal zijn debut in Nederland maken. Hij vocht al zijn pro gevechten in Rusland en won die allemaal tegen debuterende pro vechters. 2 via submission en 2 via KO. Allemaal in de eerste ronde.

Hij vocht zijn vorige gevechten op Light Heavyweight en Middleweight en zal nu zijn Welterweight debuut maken tegen “The Predator”.

Bekijk hieronder de post van Levels Fight League en klik hier voor meer informatie over het evenement zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY