Dutch Fight Podcast #35 – Losene Keita & Jarno Errens

In deze aflevering spreken we met Losene Keita & Jarno Errens die afgelopen weken vollop in de nieuws zaten.

2 terugkerende gasten die weer groot in het nieuws stonden. Het talent uit Belgie en gloednieuwe WFL Welterweight kampioen Losene Keita spreekt met ons over het behalen van de titel na een jaar lang erachteraan te zitten, zijn toekomst bij LFA en natuurlijk over de stand van zaken over zijn arrestatie afgelopen week.

Ook spreken we met de ster uit Heerlen Jarno Errens die voor het eerst een stap deed buiten de Benelux, namelijk in UAE Warriors 22 in Abu Dhabi. Hij vocht daar een draw en verteld ons alles over zijn partij en wat er allemaal is gebeurd sinds we hem gesproken hebben.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNewsPodcastVideosWorld Fighting League MMA

RELATED BY