Marcin Prachnio 20 November terug in UFC Apex

Marcin Prachnio 20 November terug in UFC Apex

Voor zijn 6de gevecht in de UFC gaat Prachnio terug naar Las Vegas.

Het lijkt alsof de Nederlandse Pool zijn mojo weer terug heeft en back is to his winning ways. En in zijn laatste gevecht bij UFC Fight Night in Juni deed hij het in vintage Prachnio style, via TKO. Op 20 November keert hij weer terug naar UFC Apex met natuurlijk Martijn de Jong & Vincent Latoel in de corner om zijn 6de UFC gevecht te houden.

Hij zal het opnemen tegen de debuterende en overslagen Azamat Murzakanov (10-0-0). Murzakanov verdiende zijn plek in de UFC door te winnen via TKO in de Contender Series van Dana White. Van zijn 10 gevechten gingen er maar 2 naar beslissing.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY