Versus kondigt nog 2 extra evenementen aan met video

Na een stille en eerste Fight Night evenement kondig Versus Fight Night 2 & 3 aan.

Op 1 August hield Versus stilletjes hun eerste Fight Night evenement gevuld met alleen kickbox partijen. Op 10 Oktober keert Versus terug met hun 2de & 3de Fight Night gevuld met MMA en kickbox partijen. De volledige fight cards van Versus Fight Weekend zijn bekend gemaakt en onderaan de artikel de directe links naar de evenementen.

Grote namen op Fight Night 2 & 3
In de main event van Fight Night 2 zal Jordy Bakkes (4-1-0) het opnemen tegen Salambek “The Black Panther” Damaev. Bakkes vocht vorig jaar September bij Enfusion Cage Events 3 waar hij in de 2de ronde won via Submission. Nu stapt hij in de kooi tegen een tegenstander met een grote fight record van 9-5-0.

In de co main event van Fight Night 3 keert de middleweight Kalle Nijs terug op Nederlandse grond. Door een gevecht van hem bij de underground organisatie KOTS werd de Nederlander geschorst en mocht hij niet meer vechten in Nederland. De vechtsport autoriteit en Nijs hebben een oplossing gevonden en hierdoor is de schorsing opgeheven en stapt de nog overslagen Noordwijker in de kooi tegen de Poolse Adam Gorski. Gorksi zijn zijn debut maken tegen Kalle Nijs.

Fight Night 3 zal de terugkeer van een groot talent uit het zuiden hosten, Daan Duijs (6-1-0). Duijs vocht zijn laatste partij in 2019 bij Fair FC waar hij zijn eerste partij verloor via Unanimous Decision. Na 2 boekingen bij ATLAS MMA 7 & 8 gecancelled werden door Covid was het wachten voor de Bantamweight om weer aan de slag te kunnen. En het is zover! Hij zal het opnemen tegen de Romeens boxer Razvan Baleanu die zijn MMA debut zal maken tegen Duijs.

En in de co main event van Fight Night 3 stapt een voormalige Bellator vechtster in de Versus kooi Griet Eeckhout (5-4-1) tegen Nadia Akihary (3-5-1). De dames stonden in 2017 in de amateur scene al eerder tegenover elkaar waar Akihary op decision won. Akihary keerde na 13 jaar weer terug bij WFL MMA 5 afgelopen Mei waar ze haar partij op decision won. Eeckhout vocht na haar loss tegen Akihary zichzelf tot in Bellator. Daar verloor ze haar partij van Mandy Bohm die pas haar UFC debut maakte.

Koop je tickets hier!

Bekijk hier de full fight card van Versus MMA 3.
Bekijk hier de full fight card van Versus MMA 4.
Bekijk hier de full fight card van Versus Fight Night 2.
Bekijk hier de full fight card van Versus Fight Night 3.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY