NFC Series Semi Finals

NFC Series Welterweight halve finale partij aangekondigd met Chequina Noso Pedro

De Rotterdammer stormt door het Welterweight toernooi heen en zal op 30 Oktober in de halve finale staan.

Helaas is het toernooi door het jaar heen geplaagd met injuries en afzeggingen en klopt de hele bracket niet compleet. Hierdoor komt Chequina Noso Pedro te staan tegenover een tegenstander die van buiten het toernooi erin komt. De Oostenrijker Marko Kisic (6-2-0) zal in de kooi stappen tegen de Ruthless FC atleet. Hij verloor zijn laatste partij via decision bij GMC en zijn eerste loss in 2018 was bij Brave CF tegen de nu UFC rising star Khamzat Chimaev. Noso Pedro is nog ongeslagen en vocht zijn laatste 3 gevechten in het NFC toernooi. Van zijn 4 wins won hij er 3 via Guillotine Choke.

Bekijk hieronder de bracket van de NFC Series Welterweight toernooi en klik hier voor meer informatie over het evenement. En helemaal onderaan ons gesprek met Noso Pedro op de podcast die we hielden voor het toernooi.

NFC Series Halve Finale Brackett

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY