David Ramirez vervangt Jason Wilnis in de main event van LFL 3

David Ramires vervangt Jason Wilnis in de main event van LFL 3

Levels Fight League kondigt een nieuwe main event aan. Het lijkt erop dat Jason Wilnis zich terug moest trekken door een blessure.

Voor de derde keer is er een main event switch bij Levels Fight League. Tijdens hun 2de evenement liet de organisatie weten dat de main event van LFL 3 zou zijn tussen Artur Szczepaniak en Melvin van Suijdam, maar door onbekende redenen werd die gecancelled. Later werd aangekondigd dat Jason Wilnis weer terug zou keren voor zijn 2de MMA partij bij de organisatie maar vandaag lieten hun weten dat ook deze partij uitgevallen is. Door het bericht: “Wishing a speedy recover to Jason!” lijkt het alsof hij geblesseerd is geraakt.

Last minute weten ze toch de een replacement te vinden voor Wilnis in de Nederlandse Braziliaan David Ramires (7-4-0). Ramires was even stil in de MMA scene en vocht zijn laatste partij in 2018. Hij vocht en won een beslissing in Slowakije bij X Fight Nights. Ramires is bekend als trainings partner van Bellator middleweight Costello van Steenis. Bekijk hieronder de post van Levels Fight League en klik hier voor meer informatie over LFL 3.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY