Gevecht van Kaylee Vos gecancelled na de weging

Gevecht van Kaylee Vos gecancelled na de weging

De Nederlandse moest afreizen naar Berlijn voor haar partij bij Super League MMA 2.

Kaylee Vos zou vandaag de kooi instappen in Berlijn tegen Katharina Lehner. De ex Bellator en Invicta vechster besloot de partij af te zeggen door een keel infectie. Ze hadden gewogen en al maar helaas. De Duister liet een bericht achter op haar instagram waarin ze verteld dat ze wel hoopt het gevecht te kunnen re-schedulen. Hieronder kan je het bericht van Lehner zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katharina Lehner (@katharinalehner)

Kaylee Vos liet op haar instagram weten dat ze zeer teleurgesteld is, maar blijft er positief in staan. Hieronder de statement van Vos haar post:

WAAAAAW! FIGHT IS CANCELED AT THE LAST MOMENT! my opponent has cancelled the fight because she got sick. unfortunately these things happen in this world I am very disappointed about it. the fight continues the next time.. next time i will be even more ready than ever
🏆🦁

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY