Brian Hooi: “Ik kom niet uit voor Nederland, dat heeft vechtsportautoriteit verpest”

Wij spraken afgelopen week met de Rotterdamse prospect Brian Hooi die 5 November zijn Bellator debut zal maken.

Het heeft niet stil gezeten rondom Hooi. Hij vocht namelijk 2 keer voor de underground organisatie King Of The Street (K.O.T.S) waardoor hij geschorst werd door de Nederlandse vechtsportautoriteit. Hier is flink wat ophef over geweest, niet alleen met Hooi maar met meerdere Nederlanders die bij de organisatie vochten. De schorsing houd in dat de jongens niet op Nederlandse bodem mogen vechten tot dat opgelost is tussen de atleten en de autoriteit. Hier spreken we natuurlijk over met Brian Hooi.

We hebben het ook over zijn up coming fight die op 5 november plaats zal vinden in Dublin, Ierland en wat er precies gebeurde tijdens Bellator Parijs waar hij zijn debut zou maken. Bekijk hierboven de video met ons interview met Brian Hooi en klik hier voor meer informatie over Bellator 270 waar Hooi zal vechten.

Comments

comments

Categories
BellatorInterviewsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY