Jan Quaeyhaegens vs Bolaji Oki voor de LFL Welterweight Titel

Het 4de evenement van Levels Fight League dit jaar zal in de main event een titel gevecht houden.

Levels Fight League 4 houdt hun vierde evenement in hun debuterende jaar. De Nederlandse organisatie zal hun eerste titel gevecht houden met 2 Belgen in de main event. Een van de atleten uit Belgie die voor de titel zal strijden heeft de afgelopen 2 evenementen voor LFL gevochten. En heeft een LFL record van 2-0-0. Beide gevechten ronde hij af voor de 3de ronde. Oki is momenteel op een 4 fight win streak en krijgt zijn eerste titelshot tegen landgenoot Jan Quaeyhaegens (8-4-0).

“Q-Bomb” Quaeyhaegens is geen onbekende in de MMA scene. Wel is het een hele tijd geleden dat de Belg heeft gevochten. De laatste keer stapte hij e ring in bij Fight Club Den Haag in 2018. In de tussentijd traint hij nu ook bij de Big Boys uit Breda, Combat Brothers. Quaeyhaegens is nu op een 2 fight win streak en stopte ook beide gevechten voor de derde ronde. De Belg vocht het meerderheid van zijn gevechten bij Satedown FC en Strenght & Honour Championship. Hij vocht ook 2 gevechten bij Cage Warriors.

De titel fight zal plaatsnemen op 28 November bij de headquarters van LFL, Fight IQ.

Bekijk hier de aankondiging van de organisatie zelf en klik hier voor meer informatie over LFL 4.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY