Resultaten Bellator 270, Dublin met Brian Hooi & Ilias Bulaid

Resultaten Bellator 270, Dublin met Brian Hooi & Ilias Bulaid

3 heren uit de Benelux stapte in de Bellator cage in Dublin, Ierland.

Het eerste gevecht op de avond was een snelle. De Belgische heavyweight die traint met de Bellator middleweight kampioen Gegard Mousasi stapte de kooi in en stapte na 15 seconden weer de kooi uit. Hij sloeg zijn tegenstander in 15 seconden neer en ronde af met een brute TKO. Hij vroeg aan de mic voor een top 10 of top 5 vechter als volgend gevecht. Een van de weinige Bellator heavyweight op een win streak.

Bekijk hieronder het gevecht van Saricam in een post van hemzelf:

2 gevechten later was de Nederlandse prospect die eindelijk een kans kreeg op het grote podium, Brian Hooi. Hooi nam het op tegen de Italiaanse Daniele Scatizzi die in Ierland traint bij de bekende SBG. Een spannende pot die zeer close was, met als highlight Scatizzi die Hooi wist neer te trappen in de 2de ronde. Hooi wist alsnog de ronde te beëindigen en offense te leveren. De judges gaven de partij aan hun thuisgenoot maar vele zagen toch dat Hooi de partij had moeten winnen.

Hooi reageerde op zijn socials met het volgende bericht:

Als laatst vanuit Nederland opende Ilias Bulaid de kaart van Bellator 270 die ook 3 rondes uitvocht tegen de Fransman Georges Sasu. Hij won de partij via Split Decision. Bulaid liet trots op zijn instagram weten dat hij nu 3-0 is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilias Bulaid (@officialbulaid)

Klik hier voor meer informatie over het evenement en om de gevechten van Gokhan Saricam & Brian Hooi te zien.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY