Denise Kielholtz kan door nieuwe regeling over 3 weken niet meer vechten

Denise Kielholtz kan door nieuwe regeling over 3 weken niet meer vechten

Kielholtz zou over 3 weken naar Amerika reizen voor haar terugkeer in Bellator.

Maar doordat Nederland weer rood is geworden voor Amerika heeft Kielholtz haar visa niet kunnen verlengen en kan ze niet naar Amerika reizen. Er was nog geen aankondiging gedaan voor haar gevecht of haar tegenstander. Kielholtz zou weer terugkeren na haar titel gevecht die in Juli plaatsvond. Het gevecht ging naar een beslissing en vele mensen dachten dat het gevecht naar de verkeerde persoon was gegaan.

Met dit gevecht zou Kielholtz weer haar nieuwe start naar de titel beginnen die helaas uitgesteld is. Hoe lang het zal duren voordat we Miss Dynamite terug gaan zien in de kooi is daar de corona situatie compleet afhankelijk van de Nederlandse corona cijfers. Wil je meer weten over haar laatste gevecht dan kan je hier klikken.

Bekijk hieronder de het van Denise Kielholtz zelf:

Comments

comments

Categories
BellatorDutch NewsEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY